Om os

Fodterapi Danmark – Klinik for fodterapi, på Smallegade 54 er en af Danmarks længst eksisterende fodklinikker.

Klinikkens historie

Dørene blev for første åbnet i start 1970’erne, af to undervisere fra Fodterapi skolen i København. Herefter er klinikken over tiden blevet udvidet til dobbelt størrelse, for at kunne følge med til klientellet for fodterapi på Frederiksberg og omegn. Klinikken drives den dag i dag af Tina Juul, som er tredje generation statsautoriseret fodterapeut.

Vision

Klinikkens mangeårige erfaring, skal danne grundlaget for god og kompetent rådgivning og behandling af dets kunder. Vi gør os umage i at have kendskab til de nyeste behandlingsmetoder og værktøjer, så vore kunder kan få den bedst mulige behandling.

Mission

Det er vores mission at vore kunder modtager en professionel fodbehandling. Behandlingen tager udspring i en grundig vurdering af patientens fødder. Alle patienter er forskellige, så vi tilpasser alle behandlinger, så vore patienter går derfra med den bedst mulige fodbehandling. Medarbejdere hos Fodterapi Danmark på Frederiksberg følger nøje med i udviklingen indenfor fodterapi og tager jævnligt på kurser for bibeholde de høje det behandlingsniveau, som vore patienter forventer.